Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg blive ny patient hos Tandlægerne Enghaven 13?

Ja, da der kom nye tandlæger til ved overtagelsen af klinikken d. 1. januar 2021, er der med de ekstra sæt hænder nu igen åben for tilgang af nye patienter efter flere år. Giv os endelig et kald på tlf. 97420328 – så klarer vi resten.

Hvad gør jeg, hvis jeg har tandlægeskræk?

Er du én af de mange danskere, som frygter at gå til tandlæge?

Hos Tandlægerne Enghaven 13 tager vi særlige hensyn til dig, som ikke er tryg ved at gå til tandlæge – endnu.

Alle medarbejdere på vores klinik har forståelse for, hvor invaliderende tandlægeskræk kan være, og vi bestræber os derfor altid efter, at du som patient føler dig tryg og velinformeret gennem hele din behandling. Du kan læse mere om vores håndtering af tandlægeskræk her.

Fortæl os endelig, hvis du ikke er tryg ved tandlægebesøg, så vi kan sætte ekstra tid af til dig og finde en fremgangsmåde, som er mest hensigtsmæssig for dig. Ring til os og hør nærmere om dine muligheder på tlf. 97420328.

Hvordan finder jeg klinikken?

Tandlægerne Enghaven 13 er placeret lige til venstre for biografen i Enghaven. Indgangen til klinikken finder du ved den mørkegrå gavl, hvor du via trappen kommer op til tandlægen.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg på klinikken?

Du har mulighed for at betale kontant, med dankort og via MobilePay hos os.

Hvordan melder jeg afbud til mit aftalte tandlægebesøg?
Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det vigtigt, at du melder afbud dagen før på tlf. 97420328. Ved udeblivelse eller afbud senere end to timer før mødetid, kan vi opkræve et gebyr for den afsatte tid ifølge sygesikringsoverenskomsten.
Tandlægerne Enghaven 13